Frivilligt arbejde er en forudsætning for professionel sport.

Esbjerg Energy har brug for mange frivillige for at det skal lykkes skabe de rigtige rammer, for ishockeyen i Esbjerg. Ud over vores sportslige stab af spillere, trænere og de frivillige omkring holdet, har Esbjerg Energi en organisation af fastansatte på kontoret, der varetager de daglige opgaver med salg, marketing, online medier, økonomi og drift af Esbjerg Energy.

Vi er derfor rigtig glade for de mange frivillige der giver en hånd med, når vi afvikler kampe i Granly Hockey Arena. Til en kamp, under normale omstændigheder, har vi ca. 100 frivillige i gang. Det værende sig kontrollører, bodsalgspersonale, bemanding i billethuset, forplejning omkring holdet, materialemænd, salg af merchandise og bokspersonale. Uden de frivillige var der ingen ishockey i Esbjerg!

Yellow Inferno – vores officielle fanklub er én af vores tætteste samarbejdspartnere. Ud over at de er stemningsskabende i hallen, laver fantastiske tifos og støtter holdet både ude og hjemme – til stor motivation for spillerne, så er det oftest dem vi kontakter med opgaver, der kræver manpower og dedikation.

Det er f.eks. Yellow Inferno der her i Corona tiden rykker ud og afmærker hallen efter de gældende Covid-19 restriktioner, sætter de gule sække op og tager dem ned, når Covid-19 restriktionerne ændres. Yellow Inferno hjælper med udsmykningen af hallen når vi f.eks. afvikler Beerfest eller nu hvor hele tribuneafsnit ikke må benyttes. Yellow Inferno driver Yellow TV som bl.a. står bag Energy onlinespillerpræsentation til denne sæson, et samarbejde som vil udvides til glæde for fans, sponsorer og spillertrup.

Esbjerg Energy opfordrer jer til at melde jer ind i vores fanklub Yellow Inferno, så vi sammen står endnu stærkere. Du behøver ikke være hardcore fan, men med dit medlemskab støtter du indirekte Esbjerg Energy, Yellow Inferno og ishockeyen i Esbjerg.

Peder Krogsgaard
Esbjerg Energy