Bestyrelsen

Yellow Inferno sæson 2023/24

Vi vil have et tættere forhold til Esbjerg Energy, spillerne og sidst men ikke mindst gøre fanklubben til et sted hvor alle er velkomne – unge som ældre, familier og venner.
Med andre ord: Målsætningen er at blive Danmarks bedste ishockey fanklub – også for dig der lige nu læser det her…

Bestyrelsen har konstitueret sig på følgende måde:

Mathias Neesen – Formand
Endnu en periode som formand venter for denne fanatiske fanklub, og jeg glæder mig til at skabe endnu flere gode oplevelser i Granly Hockey Arena og ikke mindst en masse gode busture rundt i hockey-Danmark.

Liane Thordal – Næstformand
Jeg vil arbejde seriøst med de opgaver der går min vej. Vi vil skabe Danmarks bedste fanklub sammen med resten af bestyrelsen. Jeg håber især at kunne få skabt nogle gode arrangementer for vores medlemmer den kommende sæson.

Jimmi Hansen – Kasserer

Morten Christensen – Medlem
Ud over at være trommeslager og bidrage til stemningen på Den Gule Mur, glæder jeg mig også til at bidrage til bestyrelsens arbejde den kommende sæson.

Julie Lina Johnsen – Medlem
Jeg vil være med til at få sendt busser afsted i den kommende sæson. Få lavet en masse gode arrangementer og få lavet mere mediecontent på vores sociale medier.

Thomas Flindt – 1. suppleant

Jeg er capo på Den Gule Mur for at sætte gang i folk og stemningen til hjemmekampene. Jeg vil også lave nogle gode arrangementer for medlemmerne af fanklubben og ikke mindst gøre at det er hyggeligt at komme ude i hallen.

Nanna Kristensen – 2. suppleant

Jeg vil i den nye sæson være ansvarlig for flaggruppen, som er på isen underindløbet til alle hjemmekampe og eller kommer jeg til at give en hånd med på blandt andet busture og til arrangementer.

Fotos: Niels Husted