Formanden har ordet

Kære alle Yellow Inferno medlemmer, nye og gamle

Først og fremmest mange tak for den store tillid der blev vist til mig på generalforsamlingen, ved at pege på mig som formand.

Nu er den første måned som formand gået, og det har været spændende at komme i gang med arbejdet sammen med den nye bestyrelse. På trods af coronasituationen og de få tilskuere i hallen, knokler hele bestyrelsen på at sætte deres aftryk på arbejdet med at forbedre fanscenen til ishockey i Esbjerg.

Den første måned har budt på en masse timer i hockeyhallen, hvor vi har hjulpet Energy med at gøre hallen kampklar under de nye og skiftende retningslinjer. Det har dog været en god måde også at få den nye bestyrelse rystet lidt sammen på, og så er vi altid glade for at kunne hjælpe klubben!

Som nogle måske også har opdaget, så er der også sket andre ting den sidste måned, da vi netop også har lanceret vores helt nye hjemmeside og ikke mindst også Yellow TV, hvor vi har lavet årets online spillerpræsentation og et interview med Jimmy Bøjgaard inden sæsonens førte kamp. Vi håber på at vi gennem sæsonen kan give jer mange flere spændende indslag på hjemmesiden og ikke mindst gennem Yellow TV!

Selvom hele situationen med kun 375 tilskuere til hjemmekampene lige nu, og desværre også lange udsigter til udebaneture, så vil hele bestyrelsen gøre vores bedste for at der uanset restriktioner sker mest muligt omkring Yellow Inferno og at vi sammen med alle jer fantastiske fans forsat kan støtte Energy til sejre. Vi tager altid gerne imod indslag eller ideer, og vi er ikke længere væk end en snak i hallen, en e-mail eller en besked på Facebook!

Mange af jer har også spurgt hvornår det bliver muligt igen at melde sig ind i fanklubben. Lige nu afventer vi at vores MobilePay konto bliver endelig godkendt, og derefter vil vi være klar til at åbne helt op for både genindmeldelser og nye indmeldelser. Vi skal nok give besked når det hele er på plads, så hold øje med Facebook og hjemmesiden!

På vegne af hele den nye Yellow Inferno bestyrelse, tak for tilliden og vi glæder os til at arbejde for endnu flere minder i Granly Hockey Arena.

Mvh
Mathias