Indmeldelse i Yellow Inferno

Så er det muligt at melde sig ind i Yellow Inferno for sæsonen 2020/21!

Der er mange der har spurgt, og nu er vi endelig klar til at åbne for både nye og gamle medlemmer, som gerne vil være en del af Yellow Inferno den kommende sæson. Selvom sæsonen ikke bliver helt som den plejer, håber vi på at få en masse medlemmer i fanklubben igen, så vi sammen kan skabe festlige rammer i Granly Hockey Arena og forhåbentlig til nogle andre arrangementer frem mod april.

Kontingentet vil igen i denne sæson være på 100,- for voksne og 50,- for børn til og med 14 år.

  • Hvis du har været medlem af Yellow Inferno sidste sæson, kan du forny dit medlemskab ved at indbetale kontingentet på vores konto: 5999-1049988 og notere dit navn i teksten på overførslen.
  • Hvis du er nyt medlem skal du udfylde formularen på vores hjemmeside: http://yellowinferno.dk/indmelding/ og derefter indbetale kontingentet på vores konto: 5999-1049988 og notere dit navn i teksten på overførslen.

Så snart jeg betaling er gået igennem vil vi bekræfte og sende jeres medlemsnummer til jer. Vi er i år gået væk fra de trykte plastickort, og i får derfor kun jeres medlemsnummer digitalt.